Home.Blokhuizen.Wie zijn wij.Werkwijze.Galerij.mantelzorg.Stacaravans.Paint Eco.Contact.
   Green Approach
Home.
Blokhuizen.
Wie zijn wij.
Werkwijze.
Galerij.
mantelzorg.
Stacaravans.
Paint Eco.
Contact.

Volg ons op facebook

Werkwijze
Vloer   
De vloer bestaat uit 28mm dikke houten vloer delen.
Een beton fundering kan naar wens afgewerkt worden met een cementdekvloer. Ook vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden.
Kozijnen
Al het raam en deur werk wordt op maat vervaardigd in vurenhout.
 We kunnen de kozijnen voorzien van vast glas,(HR++) draai-kiep ramen of naar binnen/buiten draaiende ramen, altijd afgewerkt met hoogwaardig beslag.  
Dak
Het dak wordt opgebouwd op een dragende constructie.
Hierna komt het dakbeschot , daarna wordt de isolatie geplaatst waarna een damp doorlatende folie tegen condens vorming.
Tengels, panlatten en de pannen maken het dak compleet.
Standaard leveren wij zinken mast goten met zinken of kunststoffen regenpijpen.
Bouw
De log's en of wand delen bestaan uit hoogwaardig Noord-Europees grenen- of vurenhout.  Groot voordeel van hout stapel bouw: de casco bouw tijd van een blokhuis is aanzienlijk korter dan bij  een traditionele bouw. Daarbij werken wij met een  ervaren bouw team van allround timmerlieden.
Onderhoud
Uw blokhuis wordt on behandeld geleverd en gemonteerd. Voor een langdurig en plezierig gebruik van uw blokhuis is het noodzakelijk het blokhuis te verduurzamen. Direct na plaatsing dient de buitenzijde minimaal 2x behandeld te worden .U kunt dit zelf doen, of u kunt bij ons terecht voor behandel advies en verven van uw bouwproject.